بازار کار دیجیتال مارکتینگ: آینده‌ای پر از فرصت‌ها | زمینه‌های شغلی + درآمد

فهرست مطالب

آیا می‌دانستید که تخمین زده می‌شود که نرخ رشد صنعت دیجیتال مارکتینگ در 10 سال آینده از نرخ رشد تمامی صنایع دیگر (روی‌هم‌رفته) بیشتر خواهد بود؟ اگر می‌خواهید جزو افرادی باشید که در سال‌های آینده از ثمره‌های رشد این صنعت می‌چشند و بهره‌ای می‌برند، امسال بهترین زمان برای قدم گذاشتن در بازار کار دیجیتال مارکتینگ است.

اگر روحیه خلاقی دارید، اهل ارتباط با دیگران هستید، ایده پردازی را دوست دارید و از تکنولوژی لذت می‌برید، در این مطلب همراه ما باشید؛ زیرا شما آفریده شده‌اید که یک «دیجیتال مارکتر» شوید!

در این محتوا قصد داریم بازار کار دیجیتال مارکتینگ، درآمد دیجیتال مارکتینگ، زمینه‌های شغلی این حرفه، میزان تقاضای بازاریابی دیجیتال و آینده شغلی شما در این حوزه را بررسی کنیم. با ما همراه باشید تا بر روی این نقاط مبهم و تاریک نور بتابانیم!

شغل مارکتینگ چیست؟ همه ما قبلاً عبارت «دیجیتال مارکتینگ» را شنیده‌ایم. اما این عبارت کمی مبهم است، زیرا حوزه‌های زیادی را در بر می‌گیرد. بیایید با یک داستان ماجرا روشن کنیم:

فرض کنید یک کسب و کار جدید توسط شخصی به نام «آقای پارسا» راه‌اندازی شده است. اما هنوز کسی آن را نشناخته است و محصولاتش در بازار شناخته نشده‌اند. در اینجا، یک دیجیتال مارکتر به نام «خانم نگار» وارد ماجرا می‌شود!

وظیفه نگار به عنوان یک دیجیتال مارکتر، این است که از طریق کانال‌های مختلف اینترنتی کسب و کار آقای پارسا را به مردم معرفی کند و آن‌ها را به محصولاتش جذب کند. (کانال‌های مختلف اینترنتی مثل رسانه‌های اجتماعی، موتورهای جستجو، ایمیل، و…) او با هنر مارکتینگ اینترنتی، داستان برند آقای پارسا را به شکلی جذاب و متفاوت روایت می‌کند تا مخاطبان را به خود جذب کند.

به طور خلاصه، کار و وظایف دیجیتال مارکتر شامل سه نقش اصلی است:

  1. آگاهی‌دهی درباره برند (اگر مردم ندانند برند «آقای پارسا» وجود دارد، چطور از او خرید کنند؟)
  2. جذب مخاطبان و اتصال آن‌ها به شرکت
  3. افزایش فروش محصولات